Εταιρία

Ποιοί είμαστε

Η Εταιρία Anpe transport ιδρύθηκε το 2018 στην Αθήνα με σκοπό τις διεθνείς οδικές μεταφορές μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας. Μετά από 5 έτη συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης, η εταιρία επέκτεινε την δραστηριότητά της και στις χώρες της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και Σκοπίων και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των μεταφορών.

Παρέχουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες μας δίνοντας στοχευμένες λύσεις που αφορούν τη διαχείριση και διανομή εμπορευμάτων και φορτίων σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια καθώς και εντός της Ελλάδος, τηρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η διανομή των εμπορευμάτων γίνεται με τον ιδιόκτητο στόλο μας ο οποίος αποτελείται από σύγχρονα οχήματα και περιλαμβάνει φορτηγά, καθώς και ειδικά εξοπλισμένα αυτοκίνητα με έμπειρους και εκπαιδευμένους οδηγούς, ενώ για την βραχυπρόθεσμη αποθήκευση των φορτίων διαθέτουμε τρεις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη.
Προτεραιότητα μας να επενδύουμε σε προσωπικό, υποδομές και τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram